Weboldal készítés, keresőoptimalizálás

Bevétel növelő weblap vállalkozók részére

Biztosan állíthatom, hogy a legnagyobb szükségük a kis és közép vállalkozásoknak van egy cégre szabott weblapra. Méghozzá azért, mert a vállalkozások azok akiknek rengeteget kell költeniük reklámhirdetésekre magazinokban, szórólapokon és egyéb helyeken. Tapasztalataim alapján ezeknek a reklámoknak a 99%-a kidobott pénz. Vagy azért mert nem jó a célközönség, vagy mert a hirdetés készítői nem tudnak hirdetést készíteni(legyen szó a cégvezetőről, vagy a reklámújság készítőiről). Akkor mi módon reklámozz?

 

A legoptimálisabb megoldás egy gondosan megtervezett és optimalizált weboldal 100%-ban a vállalkozásodra igazítva! Egy tökéletes honlappal hosszútávon jelentősen lefaraghatod a marketing költségeidet. Mit szólnál hozzá, ha honlapodra csak olyan érdeklődők érkeznek, akik a weboldalad témája miatt bukkantak rád. Tehát látogatóid 100%-ban potenciális vásárlók. Ezért őrülten fontos, hogy weboldalad részletesen bemutassa a vállalkozásod minden oldalát. Weboldal készítés során erre én nagy figyelmet fordítok

 

Gondolj csak bele ha üzleted egy nehezen fellelhető kis utcában van, akkor kevesen vesznek észre és mennek be hozzád vásárolni az boltodba. De ha egy profi weboldalad van és tömegek látogatják, akkor az olyan mintha éjjel-nappal nyitva lennél és naponta akár több százan nyitnának be hozzád úgy, hogy még csak törődnöd sem kell a vásárlókkal, hisz egy jó weboldal egy jó portékával vagy jól bemutatott szolgáltatással eladja magát és a kis nehezen fellelhető boltodba hirtelen rengetegen fognak benézni.

 

Jó példa erre a Bono Konyhabútor Stúdió története. 2007-ben egy eldugott kis üzletben nyitották meg első bemutatótermüket, és mégis rengetegen látogattak el az üzletbe, mert látták a weboldalukat és tetszett a látogatóknak a weboldalon látható konyhabútorok. Azóta ez a kis vállalkozás akkorát fejlődött, hogy Érd egyik legfrekventáltabb helyén, a Pataki cukrászda mellett nyitotta meg új üzletét egy jóval tágasabb és szebb környezetben.

 

Nálunk még szerencsére nincsenek igazán jól megtervezett weblapok, ezért könnyedén be lehet törni a piacra, legyen szó egy mosatnában alakult vállalkozásról, vagy egy régóta működő cégről. Mindkettő számára új lehetőségeket tud adni egy jó weboldal.

 

Ha szeretnél egy olyan weboldalt, ami felpörgeti vállalkozásod, akkor kattints ide >>

akciós öltöny 12900 Ft

Eddigi látogatók összesen:

látogató számláló

hirstart

Időjárás előrejelzés

Schneider öltöny üzlet és méretszabóság | porcelán üzlet | játékbolt | szolárium | papír-írószer nyomtatvány | méteráru, rövidáru és kreatív hobby üzlet | tüzijáték


Varga Üzletház Érd | 2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky út 154


© Minden jog fenntartva 2010-2017 | Weboldal készítés Érd | konyhabútor